8 de març 2012

Conferència "Perdre pors i guanyar vida"

Nota de Premsa VdM'Tv:
http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=607
Conferència completa Vilassar Televisió:
http://www.vilassardemar.tv/videos/index.php?id=573&pag=1

El dimarts 6 de març a la Biblioteca Ernest Lluch va tenir lloc la conferència “Perdre pors i guanyar vida” a càrrec d’en Ramón Praderas i Roca. La conferència va analitzar amb detall com les angoixes i les pors a les adversitats que se’ns presenten a diari, moltes vegades ens bloquegen i no ens deixen prendre decisions per seguir endavant.

En Ramon Praderas ens va explicar com reconduir aquestes situacions per enfocar les decisions amb actituds positives, recuperar l’optimisme i intentar adaptar-nos a les noves situacions encara que no siguin favorables. Així mateix va intentar transmetre als assistents que, encara que les adversitats existeixin i que nosaltres moltes vegades no podem fer res per evitar-les, la forma d’afrontar-les si que depèn de nosaltres.

Volem agrair a en Ramon Praderas la seva ponència, a tots els assistents la seva participació, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar el seu suport, a la Biblioteca i Fundació Ernest Lluch per cedir-nos aquest espai i el seu interès i col•laboració, a Radio i Tv Vilassar i a Vilassar de Mar Tv pel seu interès i cobertura, i a tots els nostres associats que fan possible actes d’aquest tipus.