28 de febr. 2012

El Mercat Setmanal dels dijous

 
Ja fa un parell d’anys que varem publicar un article d’opinió sobre el mercat setmanal del dijous en relació als inconvenients que un mercat setmanal d’aquest tipus provocava als veïns afectats per la ubicació del mateix, sorolls, brutícia, dificultat d’entrada i sortida de vehicles dels garatges, etc.


El gOvi s’ha reunit en diverses ocasions amb l’Ajuntament per tractar aquest tema i hem de dir que la situació ha canviat de forma substancial. Si be considerem que la ubicació del mercat setmanal no és la idònia, gràcies a l’interès de l’Ajuntament i la col•laboració dels paradistes s’ha aconseguit molt més ordre, neteja, vigilància així com una racionalització de les parades que fan que els vehicles dels veïns puguin sortir i entrar amb més facilitat.


Volem agrair públicament a l’Ajuntament la seva tasca al servei al ciutadà en aquest tema i també als paradistes la seva col•laboració i els hi demanem, no obstant, seguir treballant per trobar una millor ubicació per aquest mercat setmanal.