14 de març 2012

Clínic amb en David Muñoz, “Gnaposs”, guitarrista d’Els Pets. Divendres 23 de març. Entrada gratuita.

El divendres 23 de març a les 20:00 hores, a l’Ateneu Vilassanès, el gOvi organitza un Clínic o Master Class de guitarra elèctrica amb David Muñoz. Entrada lliure.

En David ens parlarà de com aborda el seu treball amb la guitarra d’una manera amena i entretinguda per a tothom, músics i no músics. Entre d’altres, ens explicarà:

- Com planteja els seus treballs com a guitarrista, tant els que fa a col•laborador amb altres com els seus propis projectes.

- El riff de guitarra com a protagonista d’una cançó, revisant grans riffs de la història i explicant com utilitza el riff en les seves composicions.

- Com abordar tocar i cantar al mateix temps.

- Claus de com iniciar-se i progressar en la improvisació.

Tot amenitzat amb interpretacions amb tracks “minus me” d’una selecció de temes dels seus quatre discs.

Amb el suport de l'Ajuntament de Vilassar de Mar i l'Ateneu Vilassanés.

En David ha enregistrat quatre discs i ha participat en nombrosos festivals i concerts per tota Espanya amb el seu propi projecte “Gnaposs”. Així mateix es guitarrista d’Els Pets i de The Bon Scott Band.

Al Llarg dels anys ha treballat amb gent com Shuama, Lorenzo Santamaría, Los Hermanos de Rocco, Crosfire, Placton, Sol Lagarto, Bonito Hermano, Pau Sastre Band, Flirt, Soluna i un llarg etcètera.

Va estudiar al Musicians Institute de Los Angeles, California, on es va graduar amb honors al 2000, obtenint el premi al millor estilista de l’any a mans de Scott Henderson. Va viure 4 anys a Los Angeles, on va tocar professionalment en un munt de projectes. Prèviament va estudiar a l’Aula de Jazz i Música Moderna de Barcelona.

Actualment imparteix classes a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu de Barcelona, a l’Aula de Músics de Tarragona i dirigeix el Combo de la Universitat Autònoma de Barcelona.

www.gnaposs.com

www.facebook.com/gnaposs