29 de març 2012

Masterclass d’en David Muñoz “Gnaposs”, guitarrista de “Els Pets”

Nota de premsa VdM'Tv:
http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=618
Masterclass completa Vilassar Televisió:
http://www.vilassardemar.tv/videos/index.php?id=596&pag=1


El divendres 23 de març, a les 20 hores va tenir lloc, a la sala petita de l’Ateneu Vilassanès, la segona “Masterclass” de música, en aquest cas de guitarra elèctrica, a càrrec del músic i compositor David Muñoz.

Aquesta iniciativa del gOvi es situa en l’àmbit cultural amb l’objectiu de fomentar i estimular la cultura musical a Vilassar de Mar. La sessió va tenir una doble vessant. Per una banda en David ens va explicar algunes tècniques de guitarra, composició, combinació amb la cançó i improvisació i tot des de la seva experiència, tant a nivell individual com en col•laboració amb altres grups; per altre va anar intercalant actuacions musicals pròpies. Al llarg de l’acte, en David animava als assistents a fer-li preguntes cosa que va fer que l’ambient fos molt distès, agradable i divertit.

La assistència i participació de la gent va ser molt nombrosa i la sala petita de l’Ateneu es va omplir de gent jove i no tant jove, alguns del mon de la música i d’altres no, que van gaudir d’una hora i mitja de bones actuacions musicals i coneixement de tècniques musicals i experiències personals d’en David Muñoz.

En David ha enregistrat quatre discs i ha participat en nombrosos festivals i concerts per tota Espanya amb el seu propi projecte “Gnaposs”. Així mateix es guitarrista de “Els Pets” i de The Bon Scott Band.

Al Llarg dels anys ha treballat amb gent com Shuama, Lorenzo Santamaría, Los Hermanos de Rocco, Crosfire, Placton, Sol Lagarto, Bonito Hermano, Pau Sastre Band, Flirt, Soluna i un llarg etcètera.

Va estudiar a l’Aula de Jazz i Música Moderna de Barcelona. Desprès al Musicians Institute de Los Angeles, California, es va graduar amb honors al 2000, obtenint el premi al millor estilista de l’any a mans de Scott Henderson. Va viure 4 anys a Los Angeles, on va tocar professionalment en un munt de projectes.

Actualment imparteix classes a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu de Barcelona, a l’Aula de Músics de Tarragona i dirigeix el Combo de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El grup d’Opinió Vilassar de Mar vol agrair als assistents el seu interès i participació, a l’Ateneu Vilassanès la seva col•laboració per la cessió de l’espai, a la Regidoria de Cultura el seu suport i als mitjans de comunicació locals, Vilassar TV i VdM’Tv, per la cobertura de l’acte.