20 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: Iniciativa per Catalunya Verds


També el dijous per la tarda es va fer la trobada amb en Jordi Bartrolí, cap de llista de ICV a les eleccions municipals de Vilassar de Mar. Va ser una reunió molt distesa i on el temps se’ns va passar volant parlant amb aquest jove vilassarenc de 35 anys i llicenciat en Ciències Ambientals.
En Jordi ens va explicar que el seu grup té tres objectius bàsics d’actuació des d’on es desenvolupa tot el seu programa d’actuacions pels propers quatre anys:
Compromís amb el servei a les persones.
Compromís amb la participació.
Compromís amb un model de poble.
A partir d’aquí, varem començar a tractar diferents temes del nostre municipi i que tots van tenir cabuda en el programa d’actuacions d’ICV. La reducció de l’atur i foment de la contractació de joves, l’extensió de prestació de serveis i ajudes a col•lectius més grans, la participació en la decisió dels projectes urbanístics municipals, la mobilitat en el municipi, l’impuls d’un projecte educatiu i la promoció de cooperatives de productes ecològics i horts de lleure, són algunes de les actuacions prioritàries d’ICV.
En Jordi va voler conèixer de més a prop l’activitat del gOvi i es va interessar per la continuïtat de les nostres actuacions en el municipi. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.