20 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: Solidaritat Catalana pr la Independència


El dijous per la tarda va ser el torn de SI. Vam tenir una reunió molt agradable i simpàtica amb en Norbert Llaràs i Lluís Tenas, cap de llista i secretari d’organització i finances del partit a Vilassar de Mar.
Primerament ens van explicar que Solidaritat Catalana per la Independència vol aportar al nostre poble un projecte de regeneració democràtica, de transparència, de participació ciutadana i de construcció de la independència. A partir d’aquestes premisses i prioritzant les persones, proposen una redefinició conjunta d’objectius per adaptar-nos als moments de canvis que vivim, per construir un futur més lliure, més just i més pròsper. La transversalitat és una paraula que va sortir molt a la reunió i es que SI fuig completament d’interessos partidistes.
Un cop centrat el seu projecte vam tractar temes específics del programa i d’actuacions directes i prioritàries del municipi en un amplíssim programa elaborat a partir de les necessitats de Vilassar de Mar, copsades directament dels vilatans. Actuacions dins dels àmbits de la cultura, l’educació, els esports, la joventut, serveis socials, sanitat, urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació, comunicació formen part del seu programa.
En Norbert i en Lluís havien sentit parlar del nostre Grup d’Opinió i de la mateixa manera que altres formacions ens van convidar a trobar punts en comú i actuacions de participació conjunta per millorar la qualitat de vida a Vilassar de Mar. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.