19 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: Convergència i Unió


La reunió mantinguda amb CiU ha estat amb el seu cap de llista Quim Ferrer, actual Alcalde, i la número dos Débora Jover-Santiñà, actual Regidora de Comerç i Turisme.
Ens han explicat que tenen molt clares les necessitats reals i prioritats de la gent de Vilassar de Mar i que gràcies a la seva experiència durant aquests darrers quatre anys consideren que estan preparats per afrontar de nou el govern del municipi. Al final d’aquests quatre anys fan un balanç positiu de la seva gestió, tant en l’aspecte econòmic com de consecució dels objectius que es van plantejar a l’inici. Continuar amb la gestió i amb els projectes en marxa i fixar-se nous objectius adaptats a la situació, conjuntura i necessitats actuals són les seves prioritats.
Som conscients, ens diu en Quim, que hi ha coses que pot ser no em fet prou bé i que es poden millorar, però també som conscients que dedicarem tots els nostres esforços a aconseguir-ho.
A la reunió s’ha profunditzat en temes de mobilitat com la connexió de l’Avinguda Carles III amb l’Avinguda Lluís Companys, en temes de cultura com la construcció d’un Teatre-Auditori-Escola d’Arts Escèniques, en esports amb la finalització de la pista coberta a l’Avinguda Eduard Ferrés, en comerç amb la finalització del Nou Mercat Municipal, en ensenyament i salut, en habitatges de promoció pública, en equipaments i mitjans per la Gent Jove, etc. i tot això, remarquen, amb una gestió responsable dels recursos públics.
De igual forma que s’ha fet amb la resta de partits polítics, el gOvi ha aprofitat aquesta reunió per traslladar opinions i inquietuds manifestades per ciutadans i ciutadanes de Vilassar, perquè es tinguin en compte per part del pròxim govern. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.