20 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: Partit Popular


El dimecres al vespre ens vam trobar amb en Jaume Marfà, cap de llista del Partit Popular a l’Alcaldia de Vilassar de Mar.
En Jaume està molt il•lusionat de treballar per Vilassar de Mar ja que considera que encara queda molt per fer i que s’ha de seguir treballant, però això si, amb mes diàleg i confiança del que existeix actualment.
El Partit Popular de Vilassar de Mar està molt preocupat per la crisi actual que afecta de forma molt especial als governs locals, que veuen limitada la seva capacitat de prestar el serveis al ciutadans. Així mateix, en Jaume ens va manifestar que hi ha barris del nostre municipi que necessiten actuacions i creu que l’actual govern les ha deixat i deixa en segon terme.
Varem tractar amb profunditat diferents temes del seu programa: les Finances de l’Ajuntament i de la Societat Municipal de Promocions que degut al seu excessiu endeutament i la precària situació del mercat immobiliari, poden fer trontollar la solvència del municipi; la Seguretat amb una Policia Local mes propera als ciutadans; la Mobilitat perquè el municipi no quedi partit per la Riera de Cabrils; la millora en el sistema de Recollida Selectiva actual; el diàleg amb la Gent Jove; la modificació de la regulació als espais públics per l’excessiva ocupació de terrasses dels bars i donar serveis necessaris al Barri del Barato, són eixos principals del programa del Partit Popular.
El Partit Popular es va mostrar molt interessat amb el treball del gOvi i ens va felicitar per la tasca d’apropament de l’opinió dels ciutadans a les institucions. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.