18 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: Esquerra


Tal i com varem fer amb el PSC, el dilluns 9 de maig ens varem reunir amb la Montse Gual i l’Ivan Bustos, candidata cap de llista i número tres per Esquerra a Vilassar de Mar.
La simpatia, il•lusió i preparació de la Montse explicant el programa del seu partit i la seva visió de Vilassar de Mar van originar debat i profunditat en molts temes que afecten al nostre municipi en una reunió molt agradable.
Millorar la qualitat de vida dels ciutadans oferint serveis que actualment manquen és un dels objectius principals d’Esquerra. La cultura també és una de les seves prioritats, fomentant la participació del Consell de Cultura i dels joves en un nou projecte cultural i trencar amb el sectarisme i discrecionalitat actuals. En l’aspecte econòmic, no pujar els impostos mes enllà de l’IPC i crear un viver d’empreses per donar serveis d’equipament i tecnològic a les noves iniciatives així com la potenciació, dinamització i priorització del comerç i proveïdors locals, són també eixos bàsics del seu programa.
Varem parlar també de la racionalització i millora de la mobilitat a Vilassar de Mar, de la conservació de les platges i rieres i de molts altres aspectes del nostre municipi.
El Govi, com ja va fer amb l’anterior reunió, va aprofitar per traslladar a la Montse i l’Ivan, opinions i inquietuds manifestades per ciutadans i ciutadanes de Vilassar intentant apropar als nostres representants polítics, encara més, la realitat del municipi. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.