20 de maig 2011

Agraïment als partits polítics de Vilassar de Mar i crida a la participació

Com haureu vist en aquests darrers dies, el gOvi ha fet una feina d’apropament als diferents partits polítics, llistes i programes que es presenten a aquestes eleccions municipals del proper 22 de maig. El nostre objectiu ha estat conèixer directament dels diferents partits el model de municipi que volen i les seves propostes d’actuacions per aconseguir-ho.

Han estat uns dies de treball molt intensos però que han valgut la pena. Volem manifestar públicament a tots l’agraïment del gOvi per l’atenció i l’interès mostrats. Així mateix també demanem disculpes als partits, que per falta de temps no ens hem pogut trobar. No obstant, com és la nostra intenció la continuïtat d’aquestes trobades per anar seguint els esdeveniments i compliments d’objectius i promeses electorals, de ben segur que hi haurà l’oportunitat de fer-ho.

Des del gOvi hem pogut comprovar que al nostre municipi, en tots els partits, hi ha gent molt vàlida, preparada i amb iniciativa per gestionar els interessos del municipi i de la seva població, i considerem i recomanem la necessitat de participar el proper diumenge 22 per enriquir l’enfortiment democràtic a Vilassar de Mar. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.