10 de gen. 2023

Comentaris, suggeriments i/o propostes per als partits polítics de Vilassar de Mar


Iniciem el 2023 i com cada traspàs d’any és el moment dels bons propòsits i plantejar el temps que tenim al davant.

Des del gOvi també ens afegim a aquest afany de millorar i aprofitar el temps, com entitat que te com a principal objectiu treballar per un Vilassar de Mar millor.

És però un any amb una particularitat. Com cada quatre anys aquest hi ha eleccions municipals i el no tan llunyà 28 de maig tocarà votar. Per això voldríem que al 2023 els representants del poble a l’Ajuntament siguin polítics que escoltin més, amb voluntat i capacitat de diàleg i cooperació, i que arribin a acords entre les diferents formacions perquè l’únic beneficiat sigui Vilassar de Mar. Una legislatura que ens ajudi a sumar totes les potencialitats que té el nostre municipi i les posi a treballar decididament amb un únic objectiu: fer un Vilassar de Mar millor.

El gOvi te interès en saber que és el que preocupa a les persones que viuen a Vilassar de Mar, de qualsevol edat, condició o gènere i agrairíem ens féssiu arribar els vostres comentaris, suggeriments i propostes que ens comprometem a estudiar i transmetre a qui han de representar-nos a l’Ajuntament a partir de les eleccions.

El gOvi com a entitat cívica, no som un partit polític i no ens presentem a les eleccions, us demanem la vostra col·laboració i així poder ser útils pel poble. Ens ajudes?