2 de juny 2010

Inauguració Mercat Municipal Provisional




El divendres 6 de juny per la tarda es va inaugurar el nou Mercat Municipal provisional de Vilassar de Mar.
La festa va estar animada i alegre per tothom, actuacions pels mes petits i degustacions de fideuà per tots, van ambientar la jornada inaugural. Hi va haver representació de diferents institucions del nostre municipi, església, ajuntament, partits politics i altres. L’actual equip de govern encapçalat per l’Alcalde estava satisfet per l’èxit aconseguit i per posar fi, imaginem, a una etapa dura de treball, enfrontaments i negociacions. Donant un tomb per l’interior, també es podia veure i palpar l’alegria dels titulars de les diferents parades que, amb aquesta inauguració, deixaven enrere anys penosos i precaris viscuts per ells i pels seus negocis en un mercat amenaçat de ruïna i apuntalat per tot arreu.
Des de aquest article el Govi vol donar l’enhorabona a tots ells per aquesta nova etapa que, encara que provisional serà llarga, i desitja que les noves instal•lacions i ubicació siguin favorables pels diferents negocis ja que la suma de tots ells asseguren la pervivència del nostre entranyable Mercat Municipal. També volem felicitar a l’Alcalde, a la Regidora de Comerç i a tot l’equip de govern per la tasca i esforç fets i per l’objectiu aconseguit. Considerem però, que no seriem justos si no felicitéssim també a l’anterior equip de govern, liderat pel grup socialista ja que varen ser ells qui van iniciar aquest projecte que ara s’ha inaugurat.
Considerem però, que el final d’una etapa ha de suposar el principi d’un altre i tots sabem que aquesta ubicació es provisional a l’espera d’un nou projecte immobiliari on s’ubicarà definitivament el Mercat Municipal. Així que, ja ho anirem veient. 01-07-2008