26 d’abr. 2020

Pla d’Acció Municipal (PAM) 2019 -2023



Dimecres 26 de febrer a la Sala Roser Carrau va tenir lloc una sessió presencial amb la ciutadania de Vilassar de Mar per conèixer l’opinió dels ciutadans i concretar accions i mesures proposades directament per ells.

A la sessió hi van participar 25 persones, representants d’entitats i ciutadania de Vilassar de Mar i el gOvi també hi va estar present. Les aportacions dels assistents a la sessió serviran per ajudar a contrastar i prioritzar els projectes i les actuacions que s’haurien d’impulsar des del Govern municipal durant aquest proper mandat, i implicar així a persones i entitats en la millora de la nostra vila.


El PAM és el document del que es dota un govern municipal per fixar els eixos de treball prioritaris, els projectes i les actuacions que el govern desenvoluparà durant el mandat 2019–2023. El nou PAM s’alinearà amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, que ajuden a orientar l’acció dels governs locals cap a la sostenibilitat.

Font: Acta de la sessió de deliberació ciutadana Ajuntament VdM. Febrer 2020