13 d’abr. 2019

Lliurament dels premis del IX Concurs de Dibuix infantilDivendres 12 d’abril a la tarda, a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis del 9è concurs de dibuix infantil del gOvi, aquest any amb el tema “Vilassar de i la igualtat entre persones”, que com en anys anteriors, donava suport a la campanya 2019 de Mans Unides. L’acte va estar presidit per l’alcalde Damià del Clot, acompanyat per la regidora de cultura, Esther López i presentat pel president del gOvi, Carles Malfeito. També hi van participar a la presentació, el delegat de Mans Unides de Barcelona, Joan Martí i el representant de VilassArt, Jacinto Azcárate.


Un total de 958 dibuixos d'alumnes de primària de les escoles La Presentació, Pérez Sala, Del Mar, Vaixell Burriac i Pla de l’Avellà de Vilassar de Mar han estat presentats en aquesta edició a les diferents categories i amb motius diversos representatius de les desigualtats existents en el món actual. Desigualtats entre races, entre dones i homes, de persones amb discapacitats, bullying..... Una demostració de la sensibilitat dels més joves vers la solidaritat, expressada amb imaginació a través dels seus dibuixos que han estat exposats a la Biblioteca des del 18 de març. Aquest any també van col·laborar en el concurs les entitats Càritas VdM i el Rotary Club Vilassar-Burriac.
Amb una sala d’actes plena de gom a gom, els assistents van gaudir de l’acte amb el lliurament dels setze premis guanyadors i l’alegria dels nens i nenes assistents que havien participat en el concurs i que es van emportar un diploma i un regal per la participació en el concurs.
El jurat d’aquesta edició va està format per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament, dos membres de VilassArti diferents membres del gOvi.
Els guanyadors van ser:

RECONEIXEMENT A L’ESCOLA PÉREZ SALA pel seu compromís i la seva participació en el concurs. Va recollir el reconeixement la directora de l’escola, Laia Kötz.

PREMIS ATORGATS PER MANS UNIDES
MAR LEON LAMBEA (cicle inicial) de L’ESCOLA PEREZ SALA
GISELE ANGUERA HOMS (cicle mitjà) de L’ESCOLA DEL MAR
LAIA JOVER TORRADES (cicle superior) de L’ESCOLA PÉREZ SALA

PREMIS ATORGATS PEL ROTARY CLUB VILASSAR-BURRIAC
IVET DALMAU MACIAS (cicle inicial) de L’ESCOLA PEREZ SALA
CAROLINA LUNA NAVARRI (cicle mitjà) de L’ESCOLA LA PRESENTACIÓ
NURIA CABIRÓ GIRIBETS (cicle superior) de L’ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ

PREMI ATORGAT PER CÀRITAS VdM
LUCAS GUASCH PICH (cicle inicial) de L’ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ

GUANYADORS DEL CONCURS
CICLE INICIAL
Nom
Escola
1r premi
PAU GARCIA VILALTA
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
2n premi
MARCUS GALLARDO ESTEBA
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
3r premi
DOUAE HADDOUCHI OURDI
ESCOLA VAIXELL BURRIAC

CICLE  MITJÀ


1r premi
MAXIM SOLANA SOBOLEWSKI
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
2n premi
BERENICE MORO GIL
ESCOLA PÉREZ SALA
3r premi
NICOLE-BAYAURIZAPATA BRICEÑO
ESCOLA VAIXELL BURRIAC

CICLE SUPEROR


1r premi
ATHENA SHEETZ MARTÍ
ESCOLA PÉRZ SALA
2n premi
MABEL DELGADO JIMENEZ
ESCOLA DEL MAR
3r premi
GALA MAIRENA MARTÍN
ESCOLA PLA DE L’AVELLAEls premis als guanyadors van ser aportats pel gOvi com a organitzador, pels patrocinadors Llibreria Índex i el centre d’òptica IT Optics i per Mans Unides, Rotary VB i Càritas VdM, els premis especials.
El gOvi agraeix a totes les escoles, Ajuntament i entitats la seva participació, patrocini i col·laboració en el concurs.Dibuixos guanyadors