21 de set. 2012

El gOvi amb Càritas a la Burriac Atac 2012


Dins del marc de col•laboració amb Càritas que ens vam proposar per aquest any 2012, el passat dissabte 8 de setembre el gOvi va participar en la recollida d’aliments i donacions, amb motiu de l’organització de les dos curses que es van celebrar, amb punt de sortida des del poble. La Marrec Atac i la Burriac Atac 2012.

La BA2012 és una cursa nocturna de muntanya per a 700 persones que paral•lelament impulsa la Marrec Atac, per a nens i nenes fins a 14 anys.

La BA2012 va engegar la campanya “Vine a animar amb un pa sota el braç” amb la finalitat de recollir productes destinats al banc local d'aliments que gestiona Càritas a Vilassar de Mar. La campanya estava oberta a tots els participants de les dues curses i també a altres persones que hi volguessin col•laborar.

Es van muntar dos punts de recollida d'aliments i donacions ubicats a la Plaça de l'Ajuntament i a la Plaça de l'Era. Participants, acompanyants, voluntaris i espectadors, van aportar principalment llet, oli, arròs, farina, llegums seques, sucre, pasta, cereals, llaunes de conserva de peix o de tomàquet natural i d’altres, a més de donacions en efectiu..

Els 1.261 kg d’aliments recollits amb aquesta iniciativa van anar destinats al banc d'aliments de Càritas Els 1.727,20 € producte del donatiu a les inscripcions de la Marrec Atac 2012 i els diners recollits el dia de la cursa seran repartits entre Càritas Vilassar de Mar, Càritas Cabrils i el Banc d’Aliments de Cabrera de Mar. TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT!

Des del gOvi, felicitem al Centre Excursionista Vilassar de Mar, organitzador de l'esdeveniment, per la seva important tasca, i fem novament una crida a la solidaritat amb Càritas que està duent a terme una tasca assistencial de valor incalculable al nostre municipi i tant necessària en aquests temps difícils!