7 de set. 2010

Piscina Municipal: el dret del soci

A finals de juliol els socis de la Piscina Municipal van rebre una carta de l’Ajuntament i de l’empresa que gestiona el complex esportiu, informant d’obres necessàries immediates de reparació pels propers dos mesos d’agost i setembre i d’obres d’ampliació paral•leles a les anteriors i sense temps definit d’execució amb un cost total d’1.652.243 euros, a repartir entre l’Ajuntament, l’empresa concessionària Geafe i l’empresa constructora Contratas y Obras.
Quan a les obres de reparació considerem que ja fa temps que s’haurien d’haver iniciat ja que son obres per corregir defectes de construcció que fa anys que existeixen però que entre l’Ajuntament, l’empresa concessionària i l’empresa constructora, l’un per l’altre .......
Quan a les obres d’ampliació es parla d’un projecte de construcció d’un nou edifici de dues plantes amb zones de jacuzzi, sauna, banys de vapor i noves àrees de cardiovascular i fitness així com quatre pistes de pàdel noves.
Ja fa un any que el gOvi està demanant a l’Ajuntament, degut a les queixes rebudes dels socis de la Piscina Municipal, que solucioni els problemes de neteja, higiene i manteniment d’aquestes instal•lacions i en aquesta línea varem publicar un article l’octubre de l’any passat.
La realitat es que per part de la Regidoria d’Esports no s’ha donat cap resposta i, de sobte, uns dies abans de començar les obres, s’envia una carta als socis i usuaris i es publica, al butlletí municipal de juliol, totes les obres a realitzar, però ...... per què no s’ha tingut en compte l’opinió del soci a l’hora de projectar aquestes reformes? Per què no s’ha informat amb temps suficient de les molèsties que les obres ocasionaran als usuaris? El nou projecte d’ampliació de zones d’aigües, pàdel, etc., es el que el soci o, anant mes lluny, el municipi necessita i ha demanat? Es suficient la reducció de quotes per la pèrdua de serveis?
Des de el nostre Grup considerem que l’Ajuntament hauria de tenir mes en compte al soci i usuari a l’hora d’emprendre nous projectes i també hauria de ser mes respectuós amb el dret d’informació d’aquest.
Els pròxims mesos anirem veient com es va gestionant aquest projecte, l’evolució de les obres i els costos de les mateixes i ja us anirem informant.