20 de jul. 2010

Inauguració Plaça Vicenç Casanovas


El dissabte 19 de juny l’Ajuntament va inaugurar les reformes estructurals i urbanístiques de la plaça Vicenç Casanovas. L’acte va estar presidit per l’alcalde i diversos regidors i regidores de l’equip de govern.
En aquesta ocasió mes que la inauguració de la plaça, que val a dir a quedat molt bonica, va estar la inauguració de l’aparcament subterrani de 213 places distribuïdes en tres plantes. L’alcalde, amb el seu discurs inaugural, va deixar clar que aquest projecte era molt representatiu de les millores que s’han fet i s’estan fent al municipi (parcs infantils, contenidors soterrats, enjardinaments i eliminació de vehicles circulant i aparcant pel nucli urbà).
Va ser un acte festiu on es va convidar a la gent a visitar el nou aparcament subterrani i els nens i nenes van poder obrir les portes de les zones infantils i on no hi va faltar la xocolata amb melindros per berenar.
El gOvi no hi va faltar i va felicitar, i aprofita també des de aquestes línees, a felicitar a tots els que, en major o menor intervenció, han fet possible la millora d’aquesta plaça. 04-07-10