25 de des. 2011

Crida a la soliraditat

El passat diumenge 18 de Desembre el gOvi va visitar el local de Càritas Parroquial de Vilassar de Mar on aquest dies s’està fent una gran feina de voluntariat per tal d’atendre les necessitats de la gent més desfavorida del nostre municipi.
La dificultat en la recollida d’aliments i en el repartiment dels mateixos és una de les preocupacions més importants d’aquesta institució.
Volem agrair públicament a totes aquestes persones voluntàries la seva tasca que de forma totalment desinteressada dediquen gran part del seu temps i esforços per ajudar als demès.
El gOvi amb el seu compromís social vol també col·laborar amb la tasca de Càritas fent d’altaveu de la mateixa per tal de fer arribar un missatge de solidaritat al màxim número de persones possibles, per tal de que la recollida i repartiment d’aliments a les persones més necessitades de Vilassar de Mar sigui cada vegada de més abast en el nostre municipi. Es per això que demanem la col·laboració de tots i que les persones, famílies, empreses, comerços, etc. que puguin i desitgin col·laborar s’adrecin a:
Càritas Parroquial, carrer Manuel Roca 119 de Vilassar de Mar o contactin mitjançant els telèfons 937591086 / 678683254