1 de maig 2023

La Transició Energètica i les Energies Renovables a Vilassar de Mar

 


Divendres 28 d’abril va tenir lloc, a la Sala Carrau, un acte públic sobre la Transició Energètica i les Energies Renovables a VdM.

L’acte organitzat per Grup d’Energies Renovables (GER) del gOvi i conduit pel president del gOvi, Carles Malfeito, va comptar amb la participació de representants dels partits polítics que actualment tenen representació a l’Ajuntament (ERC representat per Marta Rovira, Junts Estimem VdM, representat per Marc Oliva, Babord, representat per Agnès Salat i PSC VdM, representat per Albert Bartrolí). També hi van participar l’Alfred Vilanova del GER amb una introducció del tema i el periodista Josep Bernabeu que va resumir amb titulars les intervencions inicials dels representants polítics.

Tots van coincidir. La emergència climàtica ens afecta a tots i es una prioritat urgent, cal tenir consensos per a treballar plegats si es volen millorar les condicions actuals.

Des del gOvi agraïm a totes les persones que hi van assistir i col·laborar la seva participació i pensem que l’interès, compromís i seguiment que fem des de la ciutadania serà cabdal per a que, des de l’Ajuntament s’executi el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i Clima de VdM (PAESC), aprovat pel ple de l’Ajuntament, per als propers deu anys.

Fotografies i vídeos de l'acte clicant a "Més informació"








Vídeos de l'acte: