24 d’oct. 2020

Condol

 


A començament de setmana ens arribava la trista notícia de la mort d’en José Vargas Fernández, ciutadà compromès que, a més d’estar des de la seva arribada a Vilassar de Mar molt actiu en política havent estat regidor del nostre Ajuntament, va ser l’impulsor i «alma mater» de Vilassar Televisió.

Per la seva iniciativa  des de l'inici  dels anys vuitanta molts actes i activitats van ser enregistrats en vídeo per en José Vargas i els seus col·laboradors, i es conserven en un fons que ara per ara pertany a la seva família.

Diferents actes del gOvi van ser coberts per Vilassar Televisió en aquests anys i, tant per a nosaltres com per a moltes entitats locals, era una col·laboració desinteressada de gran vàlua ja que ens ajudava a arribar més enllà de la pròpia activitat i ara amb la perspectiva dels temps representen un testimoni del Vilassar de Mar que ha quedat enrere.

Per la nostra banda com a gOvi ja vam exposar als pressupostos participatius que impulsa l’Ajuntament de Vilassar de Mar la necessitat d’iniciar accions des del govern orientades a conservar aquest patrimoni audiovisual. Estarem d’acord que tants anys d’imatges signifiquen un testimoni de la nostra quotidianitat i de les persones que la van protagonitzar.

Fer el possible per a que en un futur sigui de domini públic és una qüestió d’interès col·lectiu com a patrimoni de tots els vilassarencs.

Volem expressar el nostre condol a la seva família i amics per aquesta important pèrdua, reiterant el nostre agraïment per aquesta dedicació altruista al seu poble d’acollida que va saber fer seu.

Moltes gràcies Sr. Vargas!!