30 d’abr. 2018

Lliurament dels premis del VIII Concurs de Dibuix infantilDivendres 27 d’abril a la tarda, a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis del 8è concurs de dibuix infantil del gOvi, aquest any amb el tema “Vilassar de Mar comparteix el que importa” per donar suport a la campanya 2018 de Mans Unides. L’acte va estar presidit per la regidora de cultura, Esther López i presentat pel president del gOvi, Carles Malfeito. També hi van participar a la presentació, el delegat de Mans Unides de Barcelona, Joan Martí i el president de VilassArt, Jacinto Azcárate. 

Un total de 906 dibuixos d'alumnes de primària de les cinc escoles de Vilassar de Mar han estat presentats en aquesta edició a les diferents categories i amb motius diversos representatius de l’ajuda humanitària que la ONG Mans Unides realitza i la solidaritat vers als més necessitats, entre d’altres. Una demostració de la sensibilitat dels més joves vers la solidaritat, expressada amb imaginació a través dels seus dibuixos que quedaran exposats a la Biblioteca fins el proper 11 de maig. 
Amb una sala d’actes plena de gom a gom, els assistents van gaudir de l’acte amb el lliurament dels tretze premis guanyadors i l’alegria dels nens i nenes assistents que havien participat en el concurs i que es van emportar un diploma i un regal per la participació en el concurs.
El jurat d’aquesta edició va està format per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament, el president de VilassArt,i diferents membres del gOvi.
Els guanyadors van ser:

RECONEIXEMENT A L’ESCOLA LA PRESENTACIÓ DE LA MARE DE DÉU pel seu compromís amb el concurs des de la seva primera edició l’any 2009. Va recollir el reconeixement la directora de l’escola, Paquita De Bas.

PREMIS ATORGATS PER MANS UNIDES
ASSIA TMEMI (cicle mitjà) de L’ESCOLA PEREZ SALA
ONA MARÍ MARTÍ (cicle mitjà) de L’ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
MAR UFANO VILARÓ (cicle superior) de L’ESCOLA DEL MAR

GUANYADORS DEL CONCURS
CICLE INICIAL
Nom
Escola
1r premi
CARLA JURADO LAPLANA
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
2n premi
ÀLEX MARTOS GARCIA
ESCOLA PRESENTACIÓ
3r premi
MARIA SANCHEZ MARINE
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
  
CICLE  MITJÀ


1r premi
ATHENA SHEETZ MARTÍ
ESCOLA PEREZ SALA
2n premi
CANDELA PEREZ LUQUE
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
3r premi
MAXIM SOLANA SOBOLEWSKI
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ

CICLE SUPEROR


1r premi
EMMA CROS CALLEALTA
ESCOLA DEL MAR
2n premi
MARTINA ZAPATA NADAL
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
3r premi
MIRIAM DIAZ LAASRI
ESCOLA PEREZ SALA
Els premis als guanyadors van ser aportats pel gOvi com a organitzador, pels patrocinadors Llibreria Index i el centre d’òptica IT Optics i per Mans Unides els premis especials.
El gOvi agraeix a totes les escoles, Ajuntament i entitats la seva participació, patrocini i col·laboració en el concurs.