20 de jul. 2016

Carla Gómez de l’INS Pere Ribot guanya el Premi Joan Monjo a la recerca jove 2016


La jornada de presentació dels millors treballs de recerca dels dos instituts de la vila va tenir lloc el dilluns 21 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb l'assistència de públic format majoritàriament per alumnes, pares dels alumnes dels instituts i docents i va comptar amb la presentació institucional de l’alcalde, Damià del Clot i la del regidor d’ensenyament Josep Solé. Durant la sessió s'han defensat els 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs, el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar i el Grup d'Opinió de Vilassar de Mar.

Carla Gómez va guanyar la quarta edició del Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Música i matemàtiques: Com sona la successió de Fibonacci?”.

Eloy Martínez i Armand Segarra de l’INS Vilatzara i del INS Pere Ribot, respectivament van obtenir els accèssits amb sengles treballs, un relatiu a l’aplicació de realitat augmentada aplicada a una ruta sobre els principals punts d’interès patrimonials de Vilassar de Mar titulat “Rutes geolocalitzades a Vilassar de Mar” i l’altre sobre el possible rerefons mèdic que podria justificar els mites dels homes llop amb el títol “Homes llop: Llegenda fantàstica o realitat clínica”.

L’acte es va poder seguir per twitter sota el hastag #premisjoanmonjo on es va anar piulant el desenvolupament de l’esdeveniment i publicant fotografies d’allò que anava succeint.

Més informació a: http://www.vilassardemar.info/carla-gomez-de-lins-pere-ribot-guanya-els-premis-joan-monjo-2016-i-eloy-martinez-i-armand-segarra