4 de maig 2016

Lliurament dels premis del VI Concurs de Dibuix infantil 2016


Divendres 29 d’abril a la tarda a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis del 6è concurs de dibuix infantil del gOvi, aquest any amb el tema “Vilassar de Mar, vila cívica”. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Damià del Clot i presentat pel president del gOvi, Carles Malfeito. També va participar a la presentació el president de VilassArt, Jacinto Azcárate.  
Un total de 686 dibuixos d'alumnes de primària han estat presentats en aquesta edició a les diferents categories i amb temàtiques tant diverses com la neteja viària, el reciclatge, la recollida d’excrements de gossos, les zones verdes i la solidaritat amb els demès, totes elles descriptives dels clars conceptes de civisme que, amb la imaginació d’infants, exposen amb els seus dibuixos els participants del concurs. 
El jurat va està format per dos representants de Vilassart, sis del gOvi i la regidora de cultura, en representació de l’Ajuntament.


Els guanyadors van ser:

CICLE INICIAL
Nom
Escola
1r premi
ARNAU RAGULL PALLÀS
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
2n premi
LAIA BENAHMADOU GIMENEZ
ESCOLA DEL MAR
3r premi
CLARA JOVER TORRADES
ESCOLA PEREZ SALA
CICLE  MITJÀ


1r premi
MARTINA ZAPATA NADAL
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
2n premi
JANA MARÍ MARTÍ
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
3r premi
MARC BEDMAR MARIN
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
CICLE SUPEROR


1r premi
JESUS CEREZO GONZALEZ
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ
2n premi
ARTUR SANCHEZ FONT
ESCOLA DEL MAR
3r premi
MARCEL SVOLJSAK PITARCH
ESCOLA DEL MAR
Tots els guanyadors han rebut premis aportats pels organitzadors i els primers també per la Llibreria Índex com a patrocinador.
Els dibuixos estaran exposats a la Biblioteca municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar fins el 14 de maig.

El gOvi agraeix a totes les escoles, Ajuntament i entitats la seva participació, patrocini i col·laboració en el concurs.