16 de juny 2015

Adrián Copetudo de l’INS Pere Ribot guanya el Premi Joan Monjo a la recerca jove 2015La jornada de presentació dels millors treballs de recerca dels dos instituts de la vila va tenir lloc el dilluns 15 de juny a la sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch amb l'assistència de públic format majoritàriament per alumnes i pares dels alumnes dels instituts i va comptar amb la presentació institucional del mou alcalde, Damià del Clot, que per primer cop va presidir un acte públic com alcalde, així com també d’altres regidors de l’ajuntament de Vilassar de Mar. Durant la sessió s'han defensat els 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs, el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar i el Grup d'Opinió Vilassar de Mar.Adrián Copetudo va guanyar la tercera edició del Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Accelerant les claus de l'univers.

L’estudiant va rebre de mans del president del Centre d’Estudis la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis Vilassarencs i altres premis de mans del president del Centre Audiovisual i Tecnològic i del President del Grup d’Opinió Vilassar de Mar, com una tablet i obsequis en reconeixement de l’excel•lència del seu treball. Altrament Helena Civit, amb el treball Creure per veure: L’anamorfosi en relació amb la percepció visual, i Laia Jené, amb el treball Plàstic, el Gran enemic del medi ambient?, han rebut els accèssits del guardó de la present edició.

Els premis Joan Monjo foren creats el 2013 sota l’empenta del Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV) i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (Catvilassar) els quals tenen previst seguir convocant aquest certamen anualment buscant la col•laboració d’altres entitats.

L’acte es va poder seguir per twitter sota el hastag #premisjoanmonjo on es va anar piulant el desenvolupament de l’esdeveniment i publicant fotografies d’allò que anava succeint.

Per més informació dels premis podeu visitar el web www.premisjoanmonjo.cat i la galeria de fotografies del facebook del CEV