29 de set. 2014

Col•laboració amb Càritas. Burriac Atac 2014Dins del marc de col·laboració amb Càritas iniciat l’any 2012, el dissabte 6 de setembre, el gOvi va donar suport en la recollida d’aliments i donacions, amb motiu de l’organització de les dos curses que es van celebrar, amb punt de sortida des del poble. La Marrec Atac i la Burriac Atac 2014.

La Burriac Atac és una cursa nocturna de muntanya que enguany va comptar amb més de 700 persones inscrites i que paral·lelament impulsa la Marrec Atac, curses mes curtes i no competitives organitzades per a nens i nenes fins a 14 anys.

Aquest any també la Burriac Atac va posar en marxa la campanya “Vine a animar amb un pa  sota el braç” amb la finalitat de recollir productes destinats al banc local d'aliments que gestiona Càritas a Vilassar de Mar. Aquest any també es va posar en marxa la campanya de solidaritat amb els mes necessitats, oberta a tots els participants de les dues curses i també a altres persones que hi volguessin col·laborar.

Els 1.000 kg d’aliments recollits en aquesta campanya aniran destinats als banc d'aliments de Càritas de Vilassar i les donacions econòmiques i beneficis obtinguts de les inscripcions de la Marrec Atac, encara per determinar, que l’organització recolli contribuiran a les accions econòmiques pels més necessitats que Càritas realitza al municipi.

TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT!

Des del gOvi, felicitem a l’organització de l'esdeveniment i a tots els voluntaris que van col·laborar, per aquesta solidaritat, i fem novament una crida a la solidaritat amb Càritas que està duent a terme una tasca assistencial de valor incalculable al nostre municipi i tant necessària en aquests temps difícils!