19 de des. 2013

Resum de l'Activitat per la Marató de TV3 i recaptació

El dissabte 30 de novembre, a l’Escola Els Alocs va tenir lloc l’acte solidari en favor de la Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives, organitzat conjuntament pel Patronat Parroquial, el Grup d’Opinió Vilassar de Mar i Vilassar Radio.
Amb un cercavila comandat pels Estrèpits pels carrers del Veral d’Ocata i una xocolatada calenta que esperava a l’escola, va començar quest acte on mes d’un centenar de persones van omplir el gimnàs dels Alocs.

El neuròleg de Can Ruti Dr. Planas va tenir l’amabilitat de passar-se pels estudis de la Radio i registrar un vídeo informatiu sobre les malalties neurodegeneratives que es va projectar al començament de l’acte. Tot seguit un festival amb poesia, imitacions, màgia i música van entretenir en una tarda solidària on en acabar el grup Alocs and Roll va animar amb cançons i balls als assistents.
Amb la venda de samarretes solidàries, de calendaris fets per l’Escola, del sorteig organitzat amb la col·laboració de diferents comerços de Vilassar de Mar i algun donatiu, la recaptació ha estat d’uns 1.500 euros, pendent de tanca la xifra de vendes de samarretes i que serà enviada al compte especial de la Marató.
Des de l’organització volem agrair a tots els assistents la seva participació, a l’Ajuntament i l’Escola Els Alocs pel seu suport i al Dr. Planas, establiments i entitats següents, la col·laboració.
Establiments
Llibreria Campeny
Calçats Moltó
Montse Planas
Carns Montserrat
Can Serrat
Idees per vestir
Estética Beauty
Júlia Alberti
Servei de Neteja Pere i Àngel
Montserrat Cors i Roldós
Blanc, Estudi Floral
Pastisseries Falgueres
Can Roca
Capricio
La Illa de Paper
Carns Boher
Polleria i Xarcuteria Fina
The Shop
Optichic
Boutique Torner
Samarretes Weartofeel
Entitats
Màgic Grup Maresme
SSStrèpits
Nans de Vilassar de Mar
Cor Parroquial

Alocs and Roll