7 d’oct. 2013

Inauguració nou Mercat Municipal


El dissabte 28 de setembre, Vilassar de Mar va estar de festa amb motiu de la inauguració del nou Mercat Municipal i la 1ª Nit de Comerç, on centenars de persones van sortir al carrer.

L’acte va estar presidit per l’alcalde Joaquim Ferrer, el diputat de Comerç Jordi Subirana, la regidora de Comerç Dèbora Jover i la presidenta de l’associació de venedors del Mercat Roser Coromines. Tots van destacar l’esforç emprat en aquest nou equipament i l’esperança de que sigui “un motor econòmic i eix dinamitzador del sector comercial a Vilassar de Mar”. Enrere quedaven cinc anys de provisionalitat esperant el retorn del mercat a la ubicació original, obrint-se una nova etapa no només per tots els comerciants i paradistes sinó per tot el municipi.

El Mercat amb planta i soterrani ocupa un total de 2.800 m2 te 11 parades interiors i 14 locals comercials al l’exterior i 800 m2 destinats a equipaments pel mateix mercat. També formen part d’aquest projecte locals comercials, oficines, habitatges, un aparcament soterrani i una plaça pública.

El projecte del nou mercat forma part d’una infraestructura urbanística que l’Ajuntament ha promocionat a través de la Societat Municipal de Promocions Urbanes, S.A. Aquest projecte desenvolupat i finalitzat en plena crisi econòmica ha deixat a la Societat Municipal de Promocions Urbanes S.A. en una situació econòmica complicada i de difícil viabilitat, comprometent les arques municipals. Però ara no toca parlar d’aquest tema, que temps hi haurà.

El gOvi va assistir a la inauguració afegint-se a l’alegria i il•lusió de tots i felicita a tots els que han fet possible que el nou mercat sigui una realitat i, especialment, felicita als paradistes i comerciants per aquesta nova etapa de il•lusió econòmica i de servei al municipi.

En acabar la inauguració, començava la 1ª Nit de Comerç organitzada per Vilassar Comerç i l’Ajuntament en la que la majoria de botigues de Vilassar de Mar van obrir fins a les dotze de la nit oferint a la gent els seus productes i serveis en un ambient de festa i celebracions amb activitats musicals i d’esbarjo al carrer.