10 de juny 2012

Lliurament de premis del concurs de dibuix “M’agrada Vilassar de Mar: Els Indians”


Nota de premsa VdM'Tv: http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=652


El divendres 8 de juny va tenir lloc a la Biblioteca Ernest Lluch el lliurament de premis de la segona edició del concurs de dibuix infantil organitzat pel gOvi.
Amb el títol “M’agrada Vilassar de Mar: Els Indians” el gOvi ha volgut que els nens i nenes de primària coneguin i s’apropin mes al municipi i a la seva historia.
La Sala d’Actes de la Biblioteca es va omplir i es va guarnir amb 260 dibuixos que lluïen per les parets de la mateixa i que quedaran exposats fins el 30 de juny perquè tothom pugui gaudir de la participació i creativitat dels infants de Vilassar de Mar.
L’acte va ser presidit per les Regidores d’Ensenyament i de Cultura, Dèbora Jover i Meritxell Vinaixa qui, conjuntament amb Mª Teresa Rocosa, membre de la Associació Vilassart, participant amb el jurat del concurs, van fer el lliurament dels premis als finalistes. Al final de l’acte hi va haver un col·loqui simpàtic amb els nens i nenes assistents, que van fer diferents preguntes a les Regidores.
El gOvi felicita a tots els alumnes participants i agraeix al centres educatius el seu interès i participació. També agraeix a l’Ajuntament de Vilassar de Mar el seu suport, a la Biblioteca i a l’Associació Vilassart la seva col·laboració i a la Llibreria Index el seu patrocini.
L’acte va se cobert pels mitjans de comunicació locals, Ràdio-TV Vilassar i Vilassar Televisió, als quals agraïm també el seu interès i suport.
Finalistes del concurs:
Cicle Inicial
Primer Premi: Eduard Ruiz (CEIP Escola del Mar)
Segon Premi: Leyre Simón (Escola Presentació de la Mare de Déu)
Tercer Premi: Jan Gómez (Escola Presentació de la Mare de Déu)
Cicle Mitjà
Primer Premi: Àlex Fanlo (CEIP Pérez Sala)
Segon Premi: Gisela Ramón (CEIP Escola del Mar)
Tercer Premi: Berta Vallbuena (CEIP Vaixell Burriac)
Cicle Superior
Primer Premi: Pere Torrens (Escola Presentació de la Mare de Déu)
Segon Premi: Xavier Company (Escola Presentació de la Mare de Déu)
Tercer Premi: Lluc Costas (CEIP Pérez Sala)