6 de jul. 2011

Assemblea Anual d'Associats del gOvi

El passat 29 de juny es va celebrar a la Sala Mossèn Galvany l’Assemblea Anual d’Associats del Grup d’Opinió Vilassar de Mar. Com cada any en aquesta assemblea, la Junta Directiva va presentar balanç de la gestió realitzada durant l’any anterior 2010 i sotmeten a aprovació la mateixa i presentant els comptes econòmics de l’any tancat i els pressupostos del exercici 2011.
En el capítol de les activitats realitzades, la Junta Directiva va informar amb detall als associats dels temes treballats com ara la Piscina Municipal, la Ronda del Baix Maresme, la platja de Vilassar de Mar i les reunions mantingudes amb gent jove per copsar les seves inquietuds i amb els diferents partits polítics amb motiu de les eleccions municipals. També es va recordar amb emoció l’acte d’homenatge al Doctor Rafael Pérez (acs) del mes de desembre.

Així mateix es va definir i prioritzar els objectius de futur del gOvi en les àrees social, cultural i municipal.
En el capítol de la comunicació es va informar de la presència del gOvi a Internet mitjançant la pàgina web (www.goviweb.net) i la xarxa social Facebook (Govi Vilassar de Mar) on ja es superen les 500 amistats.

Per últim destacar la renovació de la Junta Directiva que queda de la següent forma:

President: Josep Mª Carrau

Vicepresident: Carles Malfeito

Secretaria: Ana De Isabel

Tresorer: Andreu Boher

Vocals:

Antoni Carles

Bernat Carrau

Joan Vives

Raúl Martos

Jaume Costa

Josep Mª Petit

Adrià Saborit

Carles Abellan

Vilassar de Mar 05-07-2010