8 de maig 2010

Les pilones del carrer AduanaAl carrer Aduana entre els carrer Santiago Rusiñol i Colon fa poc l’ajuntament ha posat unes pilones damunt de la ja de per si estreta vorera suposadament per que no hi aparquin els vehicles. El que sorprèn es que en aquest tros de carrer, que no hi ha cap sortida de vivenda, no hi aparcava normalment ningú excepte els dijous, dia de mercat ambulant, on hi aparcaven les furgonetes dels mercaders.
¿Serà per que no veien la senyal de prohibició que existeix camuflada entre els arbres d’una finca particular i que ningú veu que existeix?
¿No hagués estat suficient que, mentre la grua s’emporta els vehicles dels veïns el dijous a les sis del matí, la policia local els hi digues que allà no s’hi pot aparcar?
Si us plau, no te cap sentit posar unes pilones que impedeixin el pas dels vianants, el pas de la gen amb cadires de rodes, el pas dels cotxets d’infants, etc. i que obliguin a baixar de la vorera i caminar per la calçada amb el risc que això comporta. Creiem sincerament que hagués estat suficient descobrir la senyal de prohibició que existeix i avisar als venedors ambulants que no aparquessin els seus vehicles. 16-12-2007