1 de jul. 2018

Lliurament dels Premis Joan Monjo 2018 a la Recerca Jove



El passat dimecres 20 de juny es van lliurar els Premis Joan Monjo a la Recerca Jove, adreçat als millors treballs de recerca de l’any 2018 dels alumnes dels instituts del nostre municipi, organitzat pel Grup d’Opinió Vilassar de Mar amb la col·laboració del Centre d’Estudis Vilassarencs i el Centre Audiovisual i tecnològic de Vilassar de Mar. L’acte va estar presidit pel regidor d’ensenyament,  Josep Solé i presentat pel Vicepresident del gOvi, Jos Petit.

Sonja Civit, de l’Institut Vilatzara, va ser la guanyadora de la sisena edició dels Premis Joan Monjo amb el treball “Solo de bateria, procés de creació d’una animació 3D”, i va rebre de mans del President del Centre d’Estudis Vilassarencs la Insígnia d’Argent del Centre i altres premis de mans del President del Grup d’Opinió Vilassar i del regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de VdM, com un PC i obsequis en reconeixement de l’excel·lència del seu treball.

Danko Castaño de l’Institut Pere Ribot, amb el treball “Les armes naturals de les meduses, els cnidòcits. Recerca de substàncies inhibidores”, i Ingrid Carbonell de l’Institut Pere Ribot, amb el treball “Viu i deixa viure”, han rebut els accèssits del guardó de la present edició.
Els altres alumnes finalistes van ser, Júlia Porta de l’Institut Pere Ribot, Oriol Berlinches de l’Institut Vilatzara i Laia Gabarró de l’Institut Vilatzara.