19 de març 2017

Lliurament dels premis del VII Concurs de Dibuix infantil


Divendres 17 de març a la tarda, a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis del 7è concurs de dibuix infantil del gOvi, aquest any amb el tema “Vilassar de Mar i el compromís amb la fam” per donar suport a la campanya de Mans Unides d’aquest any. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Damià del Clot i presentat pel president del gOvi, Carles Malfeito. També hi van participar a la presentació, el president de Mans Unides de Barcelona, Joan Martí, el president de VilassArt, Jacinto Azcárate i la presidenta de Creu Roja Vilassar, Teresa Sierra.

Un total de 843 dibuixos d'alumnes de primària de les sis escoles de Vilassar de Mar han estat presentats en aquesta edició a les diferents categories i amb motius diversos representatius de l’ajuda humanitària que la ONG Mans Unides realitza, com ara la lluita contra la fam, el malbaratament d’aliments, el transport humanitari, l’ajuda a la gent necessitada... i un llarg etcètera. Una demostració de la sensibilitat dels més joves vers la solidaritat, expressada amb imaginació a través dels seus dibuixos que quedaran exposats a la Biblioteca fins el proper 23 de març. 
Amb una sala d’actes plena de gom a gom, els assistents van gaudir de l’acte amb el lliurament dels catorze premis guanyadors i l’alegria dels nens i nenes assistents que havien participat en el concurs i que es van emportar un diploma i un regal per la participació en el concurs.
El jurat d’aquesta edició va està format per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament, el president de VilassArt, la presidenta de Creu Roja Vilassar i diferents membres del gOvi.
Els guanyadors van ser:

RECONEIXEMENT A L’ESCOLA DEL MAR per la seva trajectòria en el concurs i participació en dibuixos finalistes. Els seleccionats per recollir el reconeixement:
CARLOS GORGOJO GARCIA (cicle inicial)
IKER SERRA RAMIREZ (cicle mitjà)
AYANE RICART TANIGUCHI (cicle superior)

PREMI ATORGAT PER LA PARRÒQUIA I MANS UNIDES
NICOLÁS MONTORO FERNANDEZ (cicle mitjà) de L’ESCOLA DEL MAR

GUANYADORS DEL CONCURS
CICLE INICIAL
Nom
Escola
1r premi
ILLARI MARTIN PEREZ
ESCOLA PRESENTACIÓ
2n premi
NORA MAÑOSA TONELLI
ESCOLA PEREZ SALA
3r premi
CARLA JURADO LAPLANA
ESCOLA VAIXELL BURRIAC


CICLE  MITJÀ


1r premi
SANDRA GUTIERREZ GARGALLO
ESCOLA VAIXELL BURRIAC
2n premi
JOHN CARBONELL MARCHBANK
ESCOLA DEL MAR
3r premi
ELENA DE QUADRAS TAPADA
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ

CICLE SUPEROR


1r premi
SELMA SOBREVIAS
ESCOLA PEREZ SALA
2n premi
MARTINA CAYLÀ GARRIDO
ESCOLA PRESENTACIÓ
3r premi
LUCAS DANIELIAN
ESCOLA PLA DE L’AVELLÀ




Els premis als guanyadors van ser aportats pel gOvi com a organitzador, pels patrocinadors Llibreria Index i el centre d’òptica IT Optics i per Creu Roja Vilassar. El premi especial Mans Unides va estar aportat per la Parròquia de Vilassar de Mar.

El gOvi agraeix a totes les escoles, Ajuntament i entitats la seva participació, patrocini i col·laboració en el concurs.