26 de set. 2013

Col•laboració amb Càritas. Burriac Atac 2013


Dins del marc de col•laboració amb Càritas iniciat l’any 2012, el dissabte 7 de setembre, el gOvi va donar suport en la recollida d’aliments i donacions, amb motiu de l’organització de les dos curses que es van celebrar, amb punt de sortida des del poble. La Marrec Atac i la Burriac Atac 2012.

La Burriac Atac és una cursa nocturna de muntanya que enguany va comptar amb unes 700 persones inscrites i que paral•lelament impulsa la Marrec Atac, curses mes curtes i organitzades per a nens i nenes fins a 14 anys.

L’any 2012 la Burriac Atac va engegar la campanya “Vine a animar amb un pa sota el braç” amb la finalitat de recollir productes destinats al banc local d'aliments que gestiona Càritas a Vilassar de Mar. Aquest any també es va posar en marxa la campanya de solidaritat amb els mes necessitats, oberta a tots els participants de les dues curses i també a altres persones que hi volguessin col•laborar.

Degut a la pluja només es va poder muntar un punt de recollida d’aliments al vestíbul de l’Ateneu on col•laboradors de Càritas de Vilassar i Cabrera i voluntaris del moment van recollir les aportacions dels participants a les curses. Llet, oli, arròs, farina, llegums seques, sucre, pasta, cereals, llaunes de conserva de peix o de tomàquet natural i d’altres, varen ser els principals aliments aportats.

Els 700 kg d’aliments recollits en aquesta campanya van anar destinats als banc d'aliments de Càritas de Vilassar i Cabrera i les donacions econòmiques, encara per determinar, que l’organització recollia per l’acció solidària contribuiran a les accions econòmiques que Caritas realitza al municipi.

TOT UN ÈXIT DE SOLIDARITAT!

Des del gOvi, felicitem a l’organització de l'esdeveniment i a tots els voluntaris que van col•laborar, per aquesta solidaritat, i fem novament una crida a la solidaritat amb Càritas que està duent a terme una tasca assistencial de valor incalculable al nostre municipi i tant necessària en aquests temps difícils!