21 d’abr. 2010

Drogues i Societat (01/12/2007)



El passat 28 de novembre a les 20 hores es va celebrar a l’Ateneu de Vilassar de Mar una conferència-col.loqui, organitzada pel GOVI, sobre el tema “Drogues i Societat”.

Va participar com a ponent el Dr. Joan Colom –Subdirector General de Drogodependència del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La conferència va tractar diferents aspectes relacionats amb el tema: dades estadístiques de consum de drogues a la nostra societat, tipus de drogues que es consumeixen, edats de risc de consum i, especialment, es va fer notable menció a la prevenció en matèria de drogues.

També hi va participar en el col•loqui la doctora Roser Vallés, Regidora de Benestar Social i Salut a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per contestar qualsevol tema relacional directament amb el nostre municipi.

L’acte va ser molt participatiu. Hi varen assistir unes noranta persones però, donada la importància i transcendència del tema, cal dir que ens hauria agradat comptar amb més representació escolar -professorat, AMPA, alumnes en edat adolescent, etc.- i això en fa reflexionar positivament per seguir treballant en aquesta línea per properes activitats de cara al futur.